:: PeNang maRi ::

Read more

:: Shawlicious ::

Ladiessss,, jom kita terjahh!!! 

>^^<V








:: Selamat Mencuba ::
Read more

:: Boria ::

22- 27 Mac.. ad pertandingan anjuran Pusat Budaya & Seni UUM..setiap DPP/ Kolej kena hntr wkil tuk trian melayu..tarian china..trian india, BORIA..n wkil prmpuan n llk tuk menynyi.. nyway,, DPP TRADEWINDS hntr wkil bg setiap prtndgn..waa hebat2!! x semua DPP hntr wkil.. so,, thniah.. ap yg PENTING??? kerjasama~~


hehe ok2,, skrg mo ceta sal BORIA.. haha,, wlaupun x dpt tempat tuk boria ni,, tp ktrg tetap enjoy!!! have fun!! napa kalah?? lari tema ba~ hahaha haaa,,, so,, sapa2 yg mo join boria pasni,, kna FAHAM dulu apa tu boria..jgn suka2 ja menari..hihi,, boria ni mcm2..bukan setakat menari.. dia ad sketsa,, ha! tukang karang~ tau x?? tukang karang tu org yg nynyi masa boria tu la... dia kna pndai reka pntun yg bersesuain dgn tema.. then,, pntun tu pun ad cara2 nak buat.. alaa,, besa la.. da nama PANTUN kan..huhu
ok2.. xmo ceta pnjg..jom kita cuci mata tgk gmbar2 dorg yg comel2 dan berBAKAT sungguh ni..=)

haa,, yg ni pelakon-pelakon handal... 
startting,, dorg buat sketsa.. haha~ lucu gilak r sketsa dorg ni.. best sgt2!! 
twist jd TUA...
emm~ jd gak mke-up dorg..so dat meanzz,, Mak Andam dorg sgt profesional.. 
(clap ur handss...) ^^


ok2.. Boria mo start sda..

macho2 kan.. 



yg ni penynyi latar..tanpa dorg,, x jd la boria ni..


x sgka,, yg x prnah menari, pun,,, da mcm pnari profsnal..



 haa! yg baju kuning tu la TUKANG KARANG.. pyan hetsai
tu nama facebook.. nak kenal,, dipersilakan..

haha~ ini la mereka sebenar selepas buat persembahan.. 
terbukti semua lapar..
kesian..


ni dia muka2 pelakon kita td..

:: wak :: izad :: fiq ::


tidak ketinggalan,, penyokong2 yg sanggup turun padang!!

tanx to all of u!!


emmm~ ni dia semua yg terlibat dalam boria ni..


:: Sekali kita GAGAL,, bukan bermakna kita gagal selama-lamanya..
apa yg pntg dalam setiap perkara yg kita lakukan adalah,, NIAT~ keikhlasan tu pntg.. brulah terbinanya,, ukhuwah yg di redhai 
ALLAH ::
Read more

:: Q-de'Shya ::

Read more

:: Go-Kart ::

Read more

Kayak wif GC

Read more

Here i come

waaa... lama da x update blog..huhu too bsy..n line pun xok..suma pun nak gna line kan..haha almaklum la wireless.. hehe so,, tggu pa lagi...??? jom kita story moriee...>^^<
Read more
Powered by Blogger.

Everything in Life

Followers

 

Shyazma Design by Insight © 2009